Közétkeztetés

Legyen Ön is partnerünk

Fő célkitűzésünk a vidéki és városi önkormányzatok által veszteségesen illetve rengeteg erőforrást lekötve üzemeltetett, továbbá folyamatos szakmai kihívásokkal teletűzdelt gyermek, szociális és felnőtt étkeztetést biztosító konyhák átvétele, bérbevétele, átszervezése, valamint működésük gazdaságossá tétele. A mai gazdasági helyzetben az önkormányzatok számára hatalmas terhet jelent egy konyha fenntartása, hiszen az adott településen lévő kis létszámú étkezők ellátását a magas rezsi költségek miatt csak hatalmas deficittel tudják ellátni, ráadásul a változó hatósági követelmények és élelmiszer biztonsági előírások is folyamatos kihívások elé állítják őket. Vállalkozásunk és a velünk kapcsolatban álló önkormányzatok sikeres működésének alapja ezen települések ellátásának összevonása. Cégünk fő alapelve, hogy az étkeztetési rendszerünkbe belépő Önkormányzatok költségeit a többi megrendelő költségeivel osztjuk el, így összeségében mindenkire kevesebb teher hárul.

Minél több megrendelő használja az Atroplusz rendszerét annál olcsóbbak lesznek az étkeztetési költségei.

A megtakarítás elérheti akár a 35- 50%-ot!

Étkeztetési koncepciónk alapja mindig ugyanaz, viszont a helyi sajátosságok miatt szinte minden esetben egyedi és személyre szabott. Az előrehaladott tárgyalások során kerülnek felszínre és alakulnak ki azok a fő irányvonalak, amelyek mind az önkormányzatok, mind cégünk számára garantálja az ésszerű és gazdaságos működtetést. Lehetőség van az adott konyha főző- vagy melegítőkonyha szerinti működtetésére, valamint a meglévő dolgozók további alkalmazására is – alkalmazottaink több, mint 70% -a önkormányzatoktól átvett, régi dolgozó. Folyamatosan tárgyalunk újabb önkormányzatokkal, bővítjük partnerkörünket a lehető leggazdaságosabb működtetés érdekében.

A három alapkoncepció szerint a Kft báziskonyhát vagy melegítőkonyhát hoz létre, vagy csak az étkeztetési szolgáltatást nyújtja a megrendelők számára.

A cég megalakulása óta eltelt 15 év alatt a folyamatos és egyre magasabb színvonalú szakmai kihívásoknak megfelelő, nélkülözhetetlen és hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk. Mindezek segítségével mára már egy tökéletesen működő, a mai minőségbiztosítási rendszereknek minden szempontból megfelelő, a legmodernebb gasztronómiai technológiát felvonultató, komplett közétkeztetési szolgáltatással állunk a Nyugat- és Dél-Dunántúli önkormányzatok, intézmények rendelkezésére, segítve gazdaságos működésüket.

Az ételeink pontos és gyors szállítását a szakhatóságok általi ételszállító engedélyekkel rendelkező, komoly logisztikai háttérrel, 15 kiszállító autóval, a szigorú élelmiszer biztonsági rendszer által megkövetelt szállítóedényekben biztosítjuk. Szakmai munkánkat magasan kvalifikált élelmezésvezetők koordinálják, akik az intézmények vezetőivel folyamatos kapcsolatban vannak, így az esetlegesen felmerült problémákat azonnal és hatékonyan kezelik.

Szakmai véleményünk szerint, ha egy komplett étkeztetést szolgáltató vállalkozás központilag tudja ellátni az intézményeket saját termeléssel, saját szállítással, az mind minőségben mind árban nagyon kedvező változásokat hozhat. Az önkormányzatok a költségvetésükből – ami a mai helyzetben sajnos egyre kevesebb – így megtakarított pénzt a település javára, az ott élők minőségi ellátására, a legkülönbözőbb fejlesztésekre, beruházásokra, a legkülönfélébb célok elérésére fordíthatnak úgy, hogy a település étkeztetési ellátása ugyanúgy biztosított.

Tekintse meg ISO minősítésünket

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen személyes konzultációt tőlünk!

Kóbor Attila

tulajdonos-szakmai koordinátor
+36 20/355-0871
cegvezeto@atroplusz.hu
Érvényesség:
2019.01.21-tól 01.25-ig
Érvényesség:
2019.01.14-tól 01.18-ig
Kalória-táblázatok
Érvényesség:
2019.01.14-tól 01.18-ig
Közétkeztetés

Tekintse meg az általunk ellátott területeket ezzel az interaktív térképpel

Kérjen tőlünk ajánlatot