A vidék konyhája

Cégünk, az Atroplusz Közétkeztetési és Szolgáltatási Kft, 2000-ben alakult, amely a Nyugat- és Dél-Dunántúli régióban közel 100 településen biztosítja a napi három vagy többszöri, minőségi étkezést az önkormányzatok intézményeiben, háztartásaiban és a szociális ellátásában is.


Vállalkozásunk speciálisan, Önkormányzatok és települések ellátására szakosodott. Tevékenységi körünkbe tartozik még az ebéd házhoz szállítás, állófogadások, esküvők, falunapok, vállalati rendezvények, teljes kör lebonyolítása, rendezvény sátrak bérbeadása. A bázis konyháinkról saját logisztikával és 15 kiszállító autóval látjuk el a saját illetve Önkormányzatok által működtetett melegítő konyhákat.


Legyen Ön is partnerünk!

Fő célkitűzésünk a vidéki és városi önkormányzatok által veszteségesen illetve rengeteg erőforrást lekötve üzemeltetett, továbbá folyamatos szakmai kihívásokkal teletűzdelt gyermek, szociális és felnőtt étkeztetést biztosító konyhák átvétele, bérbevétele, átszervezése, valamint működésük gazdaságossá tétele. A mai gazdasági helyzetben az önkormányzatok számára hatalmas terhet jelent egy konyha fenntartása, hiszen az adott településen lévő kis létszámú étkezők ellátását a magas rezsi költségek miatt csak hatalmas deficittel tudják ellátni, ráadásul a változó hatósági követelmények és élelmiszer biztonsági előírások is folyamatos kihívások elé állítják őket. Vállalkozásunk és a velünk kapcsolatban álló önkormányzatok sikeres működésének alapja ezen települések ellátásának összevonása.

Cégünk fő alapelve, hogy az étkeztetési rendszerünkbe belépő Önkormányzatok költségeit a többi megrendelő költségeivel osztjuk el, így, összességében, mindenkire kevesebb teher hárul.


A megtakarítás elérheti akár a 35 - 50%-ot!

Étkeztetési koncepciónk alapja mindig ugyanaz, viszont a helyi sajátosságok miatt szinte minden esetben egyedi és személyre szabott.
Az előrehaladott tárgyalások során kerülnek felszínre és alakulnak ki azok a főirányvonalak, amelyek mind az önkormányzatok, mind cégünk számára garantálja az ésszerű és gazdaságos működtetést. Lehetőség van az adott konyha főző- vagy melegítőkonyha szerinti működtetésére, valamint a meglévő dolgozók további alkalmazására is alkalmazottaink több, mint 70% -a önkormányzatoktól átvett, régi dolgozó.

Folyamatosan tárgyalunk újabb önkormányzatokkal, bővítjük partnerkörünket a lehet leggazdaságosabb működtetés érdekében.


A három alapkoncepció szerint a Kft báziskonyhát vagy melegítőkonyhát hoz létre, illetve csak az étkeztetési szolgáltatást nyújtja a megrendelők számára.
Azon Önkormányzatok, akik csatlakoztak a programunkhoz, csökkenteni tudták a munkanélküliek számát, kiszámítható és tervezhet szerződéses felvásárlói forrást biztosítottak a helyi termelőknek, amelynek előnyeit a településen étkezők, különös hangsúlyt fektetve a gyerekekre, is élvezhetik. Szakmai véleményünk szerint, ha egy komplett étkeztetést szolgáltató vállalkozás központilag tudja ellátni az intézményeket saját termeléssel, saját szállítással, az mind minőségben mind árban nagyon kedvez változásokat hozhat.

Az önkormányzatok a költségvetésükből, ami a mai helyzetben sajnos egyre kevesebb így megtakarított pénzt a település javára, az ott élők minőségi ellátására, a legkülönbözőbb fejlesztésekre, beruházásokra, a legkülönfélébb célok elérésére fordíthatják úgy, hogy a település étkeztetési ellátása ugyanúgy biztosított. Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, kérjen személyes konzultációt tőlünk!

Számíthat ránk, számítunk Önökre!


WWW.ATROPLUSZ.HU
+36 (20) 355 0871
mintamenza@atroplusz.hu
 

A vidék konyhája

                                  A vidék konyhája...

Kérjen tőlünk ajánlatot